«

»

Oct 22

10 propostes al Ple de debat de l’estat de la Ciutat

El PSC va presentar al conjunt de grups un full de ruta pel que queda de legislatura, amb 10 propostes concretes relacionades amb els serveis públics i la dinamització de l’economia de la ciutat:
  1. Fixar amb les entitats socials les necessitats que hi ha en aquests moments a la ciutat (D’acord amb la Proposta de mesures socials urgents que va ser aprovada pel Ple). 
  2. Reforma de l’Institut Municipal d’Educació i Treball, per reactivar projectes i fer formació amb treballadors municipals per a que els aturats de la ciutat puguin fer cursos i reciclar-se ( D’acord amb el que vam proposar al Pla d’actuació per l’ocupació i aprovat pel Ple). 
  3. Defensar els drets de la ciutat: fixar una estratègia conjunta entre tots els grups municipals per abordar els deutes amb la Generalitat i altres administracions per assolir-los. 
  4. Iniciar els treballs per a la redacció d’un nou Pla General d’Urbanisme, per actualitzar la realitat urbanística d’acord amb les necessitats econòmiques, d’habitatge i d’altres, començant pels treballs que estan identificats que es poden fer internament. (D’acord amb la proposta d’iniciar els treballs per a un nou POUM, aprovat pel Ple fa quasi 2 anys). 
  5. Prioritzar els interessos de la ciutat, per a que tingui la darrera paraula, en el procés de l’Eixample Nord, davant de la Generalitat. 
  6. Impulsar el clúster de les dependències, projecte que es va iniciar el darrer mandat. 
  7. Bonificacions als emprenedors, en la línia de les propostes que hem fet des del PSC als debats de les ordenances fiscals al 2012 i 2013
  8. Defensa del petit comerç de la ciutat i accions i mesures pel seu suport. Oposar-nos a la liberalització horària. 
  9. Treballar per recuperar l’excel·lència de les platges de Vilanova i la Geltrú, un dels símbols de la nostra promoció turística. 
  10. Congelació de les taxes per a l’any 2014. Aplicació de la tarifació social i bonificacions. Amb la voluntat de diàleg al debat pressupostari que tot just s’ha iniciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *