«

»

Set 13

Aprovades per unanimitat les tres mocions presentades pel PSC al Ple de Setembre

El Ple de setembre va aprovar les tres mocions que presentava el Grup Municipal Socialista, la primera d’elles, defensada pel regidor Joan Martorell, recupera una moció que ja es va presentar al Ple setembre de 2012 en relació a la necessitat d’ajudar i incrementar el suport municipal dels ajuts a l’escolaritat i a fer la màxima difusió, a programar una campanya cívica de recollida de material, i a donar suport a les iniciatives de reutilització de llibres a les escoles. En aquesta línia, el PSC va expressar el reconeixement i la feina de les diverses AMPA’s i de les escoles que ja han encetat iniciatives similars. El PSC celebra el canvi de postura del govern municipal davant d’aquestes peticions, a diferència de l’any passat, i farà un seguiment de la seva aplicació.

La segona moció referent al procés d’elaboració del Pla Estratègic, manifesta la necessitat de que s’informi a la comissió informativa de com es plantejarà per part del govern una eina que la majoria de grups veu positiva i que el PSC duia al seu programa de govern a les passades eleccions municipals. Durant el Ple la majoria dels grups municipals de l’oposició van manifestar la preocupació de com s’ha iniciat l’elaboració d’un document del que s’espera que pugui traçar uns eixos de l’estratègia econòmica de la ciutat els propers anys, i que per tant, ha de reunir un consens ampli. El regidor Oriol Escalas va recordar que de la posada en marxa d’aquest procés s’ha tingut coneixement a partir d’una notícia a la premsa local.

Finalment la regidora Gisela Vargas va presentar la moció que reclama retornar el servei de pediatria a la situació anterior al mes de maig, per evitar un increment de les ràtios d’atenció i per tant, una pèrdua clara de serveis de salut a la ciutat, que, conjuntament amb la comarca pateix una manca d’inversions històrica; també demana convocar la Comissió de seguiment dels serveis sociosanitaris, aprovada durant el mes de juny, que ha de permetre fer un seguiment acurat de l’estat d’aquesta qüestió i altres, desprès de les retallades a l’àmbit de la salut que es continuen efectuant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *