Candidatura

 

1. Juan Luis Ruiz López (PSC)

43 anys. Economista i Enginyer tècnic industrial, màster en direcció pública i en direcció i administració d’empreses, treballa com a enginyer de qualitat a Componentes Vilanova (CIE Automotive). Ha estat professor associat a la UPC. Vinculat a entitats culturals i esportives de la ciutat, és soci del CF Vilanova i afiliat a la UGT. Membre de Federalistes d’Esquerres. Regidor de l’Ajuntament, on ha estat responsable de diverses àrees.

2. Teresa Llorens Carbonell (PSC)

52 anys. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, màster en direcció pública i funció gerencial de l’Administració Pública. Funcionària de la Diputació de Barcelona, on ha desenvolupat diverses responsabilitats en l’àmbit de les polítiques de ciutadania, actualment és coordinadora de la vicepresidència cinquena i del Grup Socialista a la Diputació de Barcelona. Ha estat regidora i portaveu a l’Ajuntament  del 1991 al 2003 i del 2015 al 2019.

3. Gerard Llobet Sánchez (PSC)

37 anys. Llicenciat en Dret i Ciències Polítiques, postgraus en dret administratiu, urbanístic i medi ambient i màster en direcció d’organitzacions i en administració i polítiques públiques. Advocat de professió ha treballat també en l’assessorament d’empreses i per a l’administració local, així com a coordinador jurídic en la gestió d’habitatge públic. És regidor a l’Ajuntament des del 2011, on ha estat responsable d’urbanisme, habitatge i medi ambient.

4. Gisela Vargas Reyes (PSC)

36 anys. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha estat analista de la Fundació Rafael Campalans i del gabinet de l’alcaldia de Barcelona, així com assessora al gabinet de la Primera Secretaria del PSC. Actualment és funcionària de l’ajuntament de Sant Sadurní. Ha estat vinculada molts anys al patinatge artístic. Veïna de la Collada – Sis Camins. Regidora a l’Ajuntament des del 2013. Ha estat regidora de Serveis Socials i Salut.

5. Miguel Ángel Iglesias Montouto (PSC)

45 anys. Amb estudis de formació ocupacional. Treballa a l’empresa Mahle i és delegat del sindicat UGT. Vinculat al món veïnal i associatiu, ha estat president de l’Associació de Veïns del Fondo Somella. Des del 2012 és regidor a l’Ajuntament, on durant l’any 2018 ha estat regidor d’educació.

6. Julio Ruiz Melero (PSC)

58 anys. Llicenciat en Filologia Hispànica i Politòleg. Professor a l’Institut d’Educació Secundària Dolors Mallafré en el qual ha estat membre de l’equip directiu durant 6 anys. Afiliat a FETE-UGT.

7. Susana Sanahujes i Bars (PSC)

56 anys. Diplomada en Magisteri i tècnica en polítiques d’ocupació. Va ser cap del gabinet d’alcaldia i actualment és tècnica del grup municipal socialista a l’Ajuntament. Defensora activa de la causa sahrauí, participa en la gestió de projectes de cooperació i ha viatjat diverses vegades als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf.

8. Emilio José Montero Linero (PSC)

41 anys. Diplomat en Relacions Laborals i tècnic en prevenció de riscos laborals. Treballa en l’assessorament laboral i sindical. Actualment és responsable del sector industrial, construcció i afins de la UGT i responsable de la secretaria d’organització i recursos de la intercomarcal Anoia – Alt Penedès – Garraf.

9. Olga Villa López (PSC)

28 anys. Llicenciada en Periodisme. Feminista i apassionada de les xarxes socials i la comunicació digital, és consultora de comunicació online freelance. Militant de la Joventut Socialista de Catalunya des del 2010 on actualment és secretària de Feminisme a l’Executiva Nacional de la JSC.

10. Marc Marcos Borrego (JSC)

21 anys. Estudiant de sociologia a la Universitat de Barcelona i primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya de Vilanova i la Geltrú. Apassionat de l’esport, la tecnologia i la ciència, monitor de tenis des dels 18 anys.

11. Pilar Hernández Núñez (PSC)

57 anys. Mestra d’educació infantil, ha treballat d’educadora a l’etapa 0-3. Des de 2009 és delegada sindical a la UGT  representant del personal laboral d’Educació de la Generalitat en temes de conciliació familiar i laborals. També és membre del Comitè de Seguretat i Salut del Baix Llobregat.

12. Iolanda López Castro (PSC)

48 anys. Treballa a una agència de viatges. És secretària a la Junta de l’Associació de Veïns del barri de Sant Joan i col·labora en l’organització d’activitats com el Carnaval o la festa de Sant Joan. Forma part de Voluntaris del Garraf i col·labora amb diferents activitats al llarg de l’any.

13. Joaquín López López (PSC)

68 anys. Nascut a Cacabelos (Lleó). Ha treballat a l’Europrix, Galerias Preciados i al Corte Inglés. Afiliat a la UGT, hi ha tingut responsabilitats en el mateix a nivell nacional i estatal. Va ser secretari general de serveis per a la mobilitat i el consum de l’Anoia-Penedès-Garraf. Membre fundador de l’Associació de Veïns de la Plaça de la Sardana.

14. Maribel Díaz Campillo (Independent)

57 anys. Quiromassatgista i monitora sociocultural. Ha treballat com a recepcionista, comercial i com a monitora d’infants. Monitora de ball a l’entitat COMPEX i a l’associació Societat Sardanista Dansaires Vilanovins, entitat de la que forma part de la junta.  Voluntària a l’ONG Mans Unides.

15. Juan José Ferrer Jaen (PSC)

43 anys. Estudis de Turisme al CETT. Treballa a la Diputació de Barcelona a l’àrea de Cultura. Ha estat jugador professional d’hoquei, entre altres del CP Vilanova. Soci i coordinador de la base del Club Patí Vilanova. Membre de la comissió de Protocol de la Festa Major.

16. Rosalia Márquez Rasero (Independent)

50 anys. Postgrau de tècnic d’inserció laboral. Treballa a l’Institut Municipal d’Educació i Treball, al Servei de Treball com a coordinadora del Servei de Prospecció. És Presidenta del Comitè d’Empresa de l’IMET com a delegada d’UGT.

17. Diego Delgado Roa (PSC)

64 anys. Ha treballat de director en establiments d’hoteleria. És un dels fundadors de la secció sindical de CCOO a Sitges. Va ser president de l’Associació Pares Tegar pro discapacitats del Garraf i vicepresident del Club Esportiu Alfa Tegar per a persones amb discapacitat intel·lectual del Garraf. Secretari de l’Associació Fem Unió (Ioga, Salut i Benestar).

18. Magali Botella Martínez (JSC)

21 anys. Estudiant del doble grau de Dret espanyol i Dret francès a la Universitat Autònoma de Barcelona. En el seu temps lliure li agrada llegir i viatjar. Interessada en feminisme, medi ambient, drets humans i relacions internacionals. Secretària de Feminisme a la JSC de Vilanova i la Geltrú.

19. Ramon Cano Montaña (Independent)

72 anys. Jubilat. Ha treballat 50 anys a IMSA, Componentes Vilanova. Militant d’UGT, va ser president del comitè d’empresa i actualment forma part de l’executiva de la Unió de Jubilats i Pensionistes de l’Anoia-Penedès-Garraf. Tresorer de l’associació Societat Sardanista Dansaires Vilanovins.

20. Maria Elena Egido Fernández (Independent)

59 anys. Ha treballat 13 anys en una joieria. Actualment és mestressa de casa. Membre de l’Associació FM Union y Fuerza de Catalunya per aafectats de fibromiàlgia. Ha estat membre fundadora de l’APMA de l’Escola la Pau i membre de l’APMA de les Tereses i de l’IES Mallafré.

21. Joaquín del Rio i Martínez (Independent)

64 anys. Jubilat. Va treballar a IMSA, Componentes Vilanova. Actualment és membre de l’entitat COMPEX. Col·laborador de l’associació Mans Unides. Gran amant dels esports a l’aire lliure, especialment de la bicicleta de muntanya. Col·laborador amb la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins.

22. Esperanza Calvente Carrasco (Independent)

79 anys. Nascuda a Los Barrios (Cádiz). Ha treballat en fàbriques tèxtils. Implicada sempre en l’Associació de Veïns de la Collada-Sis Camins, en diferents ocasions ha estat membre de la seva junta. Impulsora i organitzadora des de l’associació d’activitats tan arrelades com el Carnaval i el Pessebre Vivent.

23. Gonzalo Martin Bendito (Independent)

74 anys. Ha realitzat estudis a l’Escola Industrial. Jubilat. Ha treballat als tallers de RENFE de Vilanova i la Geltrú. Voluntari del Museu de Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú. President de la Casa de Castilla-León de la comarca del Garraf.

24. Eva Bolaño Creus (PSC)

50 anys. És educadora social i treballa a l’àrea de Promoció Econòmica a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú. També és ninotaire, contacontes, tallerista i dibuixant.

25. Mercè Foradada Morillo (PSC)

72 anys. Llicenciada en Filologia catalana, va ser professora de Llengua catalana i Literatura catalana d’ensenyament secundari. Escriptora. Regidora al govern de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú entre els anys 2003-2007.

Suplents

26. Ricardo López Berbel (Independent)

59 anys. Diplomat d’EADA en Gestió d’empreses d’hoteleria i tècnic en constitució i gestió d’empreses cooperatives. És empresari d’hoteleria amb establiments a Vilanova i la Geltrú.

27. Núria Galdón González (PSC)

52 anys. Llicenciada en Filologia Hispànica i postgraus en polítiques educatives a l’administració i en Lideratge per a la Gestió Política i Social. Professora a l’IES Baix a Mar. Afiliada a FETE i a UGT.

28. Daniel Becerra Serrano (PSC)

38 anys. Llicenciat en Ciències del Mar i Biologia Marina, màster en gestió i conservació de la  biodiversitat. Ha treballat en l’estudi i recerca de cetacis al Mediterrani i a l’Amazones. Cooperant a Hondures. Actualment es dedica a la docència.

29. Marcos Montes Muñoz (Independent)

58 anys. Fuster. Casteller a la colla de Mar i als Bordegassos, de la que va ser cap de colla i membre de la junta. També va ser membre dels Falcons. Fundador i cap de colla dels Geganters de Vilanova i la Geltrú. Soci de La Talaia, ha estat membre del GET (grup de espeleologia). Fundador del Grup Menta, fent treballs voluntaris en el jardí botànic de la Masia Cabanyes.

30. Esther Torres Rodríguez (PSC)

Jubilada. Agent de l’Agència Tributaria. Va ser secretària general del sector de l’administració de l’Estat de Catalunya de CCOO. Membre de l’executiva estatal de la FSAP (FSC) de CCOO. Membre de la Junta de Personal de l’AEAT de Barcelona.

31. Alfonso Rosal Moral (Independent)

73 anys. Nascut a Fernán Núñez a Córdova. Jubilat. Ha treballat a la Fisa. És membre de la Junta dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú. Voluntari a l’entitat Compex.

32. Maria Estrella Bela Boleche (PSC)

79 anys. Nascuda a Guinea Equatorial. És jubilada. Ha estat infermera de professió. És voluntària a Càrites.  Col·labora amb diverses activitats com a voluntària.

33. Carlos Monteagudo Vargas (PSC)

64 anys. Psicòleg. Va ser director de centres de menors del Departament de Justícia. Candidat pel PSC a l’alcaldia de Sant Pere de Riudebitlles l’any 1995. Directiu de diverses empreses del sector de l’embalatge. Practicant de navegació a vela de llargues travessies. Soci del Club Nàutic de Vilanova des de 1987.

34.Mila Arcarons Oferil (PSC)

57 anys. Llicenciada en Història Contemporània i diplomada en Treball Social. Ha treballat en la gestió cultural. Va ser diputada al Parlament i regidora de Vilanova i la Geltrú. Actualment és gerent del Consell Comarcal del Garraf. És membre de les associacions Dones per la Cooperacció, de Llaguts de Vilanova i Amics de la BMVB.

35. Víctor Forgas Cabrera (PSC)

68 anys. Mecànic nàutic. Fundador de l’empresa cooperativa Tiplay SCCL i Qualitat SCCL. Va ser candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú pel PSC l’any 1995 i regidor fins al 1999 anys en què també va ser president del Consell Comarcal. Fundador i president de la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya.