«

»

Abr 13

COMUNICAT AGRUPACIÓ PSC VILANOVA I LA GELTRÚ

Davant l’expulsió dels regidors i regidores socialistes del govern municipal per part de l’alcaldessa i de les posteriors declaracions sobre el partit, l’assemblea del PSC de Vilanova i la Geltrú vol manifestar que:

L’antiga Convergència a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha actuat amb finalitats únicament electoralistes. Aquesta decisió, que comportarà un govern de quatre regidors, és una irresponsabilitat que patiran, sobretot, els vilanovins i vilanovines.

En aquest sentit, les declaracions de l’alcaldessa, referint-se a la facilitat de governar amb només quatre gràcies a la feina del funcionariat, són una frivolitat i mostren una manca de compromís polític alarmant. Els funcionaris fan la seva feina, però, l’ajuntament d’una ciutat de 67.000 habitants necessita dedicació i directrius polítiques i assegurar el contrari demostra, després de set anys d’ostentar el càrrec, un gran desconeixement del dia a dia de l’administració municipal.

Condemnem fermament les acusacions fetes al nostre partit al que s’ha titllat de “no respectar els drets humans”. I volem recordar a l’actual equip de govern que el seu antic partit compta, en la seva trajectòria, amb el dubtós honor d’haver encapçalat les brutals retallades de l’inici de la crisi, de la mà d’aquest PP a qui tant critiquen. Quan parlen de drets a què es refereixen? A les llistes d’espera que van generar a la sanitat pública? A la quantitat d’escoles públiques en barracots? A la manca de finançament per a les escoles bressol? Perquè aquestes van ser les seves polítiques de 2010 a 2012, de la mà del PP de Rajoy. Un cop fetes, ja es van poder dedicar a parlar d’independència. Des del nostre punt de vista, això només té un nom: hipocresia.

Se’ns ha qualificat d’ “indignes”. Una mostra de cinisme per part de l’antiga Convergència del 3%; de Pujol i els seus viatges a Andorra; i, en definitiva, del partit responsable de la corrupció sistèmica d’aquest país. D’altra banda, indignitat també és proposar un govern de trànsfugues per aguantar els sous i les cadires.

També se’ns ha acusat d’antidemocràtics. És sorprenent que això vingui d’una persona que, com a diputada al Parlament, ha votat lleis contràries a les normes en les que se sustenta la nostra democràcia. I d’un partit que parla en nom del poble i que és responsable de l’actual divisió de la societat perquè ha iniciat un procés de ruptura sense tenir una majoria social. En aquest sentit, ens refermem en la nostra vocació democràtica demostrada repetidament al ple, on hem estat escrupolosament democràtics respectant les decisions de la majoria independentista respecte el procés, tot i estar-hi i votar-hi en contra.

Els regidors i regidores socialistes han posat sempre per davant Vilanova i la Geltrú. Han treballat aquests tres anys de manera incansable per la ciutat i han portat el pes del govern municipal, mentre les prioritats de l’alcaldessa han estat unes altres: l’AMI, el Parlament i la seva carrera política; fet que és públic i notori.

Des del PSC de Vilanova i la Geltrú ens refermem en el nostre compromís amb la ciutat. Continuarem treballant única i exclusivament pel progrés, el benestar i la qualitat de vida per a tots i totes els vilanovins i les vilanovines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *