«

»

Mai 01

Connexió amb Rodalies de Tarragona i la mobilitat als polígons de VNG

El Ple, a proposta del grup socialista, debatrà la sol·licitud de connectar les Rodalies del Camp de Tarragona amb el Garraf i de millorar l’oferta d’accessibilitat en transport públic i alternatius als polígons industrials de la ciutat.

El PSC proposa al Ple de maig l’adopció d’acords per connectar les noves Rodalies del Camp de Tarragona amb Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una reivindicació de fa anys, conjuntament amb la millora dels serveis regionals que ens connecten cap a les comarques tarragonines. La nova proposta de Rodalies del Camp de Tarragona, amb dues línies, neix sense una visió de les necessitats del territori, i amb la necessitat de fer transbordaments a l’estació de Sant Vicenç de Calders. La prolongació d’algunes de les línies cap a la costa del Baix Penedès i del Garraf permetria també disposar d’una línia de costa que reforçaria les connexions entre el Baix Penedès i el Garraf. La proposta tampoc contempla la connexió amb l’Alt Penedès, tancant-se a l’àmbit de la província de Tarragona.

La segona de les mocions del grup municipal socialista vol abordar una altra de les necessitats en matèria de mobilitat als polígons d’activitats econòmiques que hi ha a la ciutat. Tot i que alguns d’ells ja tenen connexió amb transport urbà o interurbà, molts d’altres tenen autèntiques mancances. La diagnosi i les propostes sobre aquest àmbit haurien d’enfocar quines mesures es poden proposar, les necessitats de les empreses instal·lades i dels treballadors. Sol·lucionar alguns d’aquests dèficits milloraria la mobilitat d’aquestes zones, a part de convertir aquestes zones en espais més atractius per a empreses que busquin una ubicació a la ciutat.

Finalment, el PSC també presenta una moció, conjuntament amb altres grups municipals, a petició dels col·lectius que treballen en el manteniment i recuperació del patrimoni natural i paisatgístic al sector de l’Ortoll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *