«

»

Feb 16

Diàleg x VNG: Model Econòmic per a Vilanova i la Geltrú, 20 de febrer

Des de ja fa algunes setmanes el PSC hem posat fil a l’agulla a la redacció del proper Programa de Govern; de forma paral·lela els darrers mesos hem volgut obrir espais de debat per escoltar i reflexionar sobre noves propostes i idees per a la Vilanova i la Geltrú dels propers anys a través dels DIALEGSxVNG. Des del PSC no plantegem un programa a 4 anys, sinó que cal pensar en assentar les bases de la ciutat de l’any 2030.

Al llarg d’aquests debats, hem pogut comptar amb persones rellevants com Joan Trullen, expert en economia urbana i exSecretari General d’Indústria del Ministeri d’Indústria i Turisme o l’exministra i experta en polítiques d’habitatge, Beatriz Corredor. Recentment hem debatut sobre models i estratègies de ciutat amb l’exalcalde de Sant Sebastià Odón Elorza.


Al proper DIALEGxVNG volem concretar aquestes reflexions a nivell local al voltant del model econòmic per a la ciutat, per això hem previst una taula amb representants de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Isidre Alos, de UGT, Francesc Rica, i de CCOO, Albert Rodríguez i amb la participació de la portaveu socialista d’economia al Parlament, Alícia Romero.


El diàleg és obert a tothom, el proper dimecres 20 de febrer, a les 19.30h al Centre Cívic de Sant Joan.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *