«

»

Abr 09

El PSC de Vilanova i la Geltrú celebra el tercer debat obert centrat en la igualtat d’oportunitats i el benestar

Participaran l’exsecretari d’Estat d’Universitats del Ministeri de Ciència i Innovació i catedràtic de Química Orgànica, Màrius Rubiralta i el coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, Ramon Carbonell.

Lafotogràfica 115 El proper dimarts 14 d’abril a les 19h al Centre Cívic La Sardana, seguint amb el programa de debats oberts que el PSC de Vilanova i la Geltrú està celebrant de cara a l’elaboració del programa electoral, tindrà lloc el debat “Vilanova i la Geltrú, una ciutat amb més igualtat d’oportunitats i benestar.

L’acte, que és obert a la ciutadania comptarà amb la presència de Màrius Rubiralta, catedràtic de Química orgànica i que va ser rector de la Universitat de Barcelona del 2005 al 2008 i secretari d’Estat d’Universitats del Ministeri de Ciència i Innovació del 2008 al 2012 i de Ramon Carbonell, coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú.

 Amb aquest tercer debat obert, els socialistes aprofundiran i intercanviaran opinions sobre un dels eixos bàsics del programa electoral que es presentarà en el properes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *