«

»

Nov 03

Juan Luis Ruiz, candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú

 

Amb les intervencions de la primera secretària, Gisela Vargas i la diputada a Parlament, Esther Niubó, l’assemblea extraordinària i oberta del PSC celebrada al Centre Cívic de Sant Joan, va proclamar a Juan Luis Ruiz com a candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, a les eleccions municipals del maig de 2019.

El ja candidat ha anunciat que es presenta amb l’únic objectiu de treballar per a Vilanova i la Geltrú, posant els interessos de la ciutat per sobre de qualsevol altre, com estan fent altres grups municipals. Ruiz considera que cal tornar a posar les polítiques de la ciutat com a prioritat política, amb especial èmfasi en les polítiques socials, l’espai públic i la promoció de ciutat.

A l’acte també hi va ser present el diputat Carles Castillo, així com tots els membres del grup municipal socialista i militants i simpatitzants socialistes.

Notícies sobre l’assemblea extraordinària:

Canal Blau: https://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/capitol/juan-luis-ruiz-ja-es-el-candidat-a-lalcaldia-dels-socialistes-a-vilanova

La Ciutat del Garraf: http://laciutat.cat/juan-luis-ruiz-es-el-candidat-del-psc-a-lalcaldia-de-vilanova-i-la-geltru

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *