«

»

Set 27

Juan Luis Ruiz, per la millor VNG

Avui comença la campanya de primàries, i ja puc em dirigir a tu com a candidat a les primàries del PSC per encapçalar el projecte municipal socialista. Serà un honor representar el socialisme vilanoví a les eleccions de maig del 2015. I per fer-ho possible necessito el teu suport el proper 11 d’octubre.

Les properes eleccions municipals seran unes de les més importants a les que haurem d’enfrontar-nos. Hem de ser capaços de posar els pilars d’un projecte renovat, que permeti recuperar el millor del PSC. I aquest camí l’hem de recórrer junts tots i totes.

És el moment de recuperar la il·lusió per la política de proximitat i per una Vilanova i la Geltrú per viure i conviure, on la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes torni a ser la prioritat.

Molts em coneixeu en la meva tasca política en la vida municipal. Vull posar la meva experiència a disposició d’un projecte que torni a situar les persones al centre de l’acció política. Que defensi una ciutat que ha de generar noves i més oportunitats per a tothom. 
Per fer-ho possible m’acompanyen dones i homes que defensen, per sobre de tot, els valors de l’esquerra i el treball al servei de la ciutadana per una Vilanova i la Geltrú més justa, més  lliure i més pròspera.

A través d’aquestes línies m’agradaria explicar-te, breument, els tres eixos bàsics del nostre projecte per la ciutat:

          Una Vilanova i la Geltrú que posi les persones al centre, amb més i millor educació i cultura, treball i serveis públics. Polítiques nítidament d’esquerres per combatre les desigualtats. Per a fer-ho cal reformar el funcionament de l’Ajuntament, de l’economia municipal i l’organització per prioritzar polítiques al servei de les persones i combatre privatitzacions i retallades.
          Una Vilanova i la Geltrú amb noves oportunitats econòmiques i que es projecta al futur, impulsant la promoció econòmica i les polítiques territorials per fer una ciutat amb més oportunitats i més habitable. Com a socialistes hem de defensar un model que ens permeti distribuir la riquesa, que sigui més sostenible i generi més i millors oportunitats per als joves i pels aturats. I aquí tenim moltíssima feina a fer plegats per recuperar quatre anys perduts per l’actual govern de CiU i que Vilanova i la Geltrú tingui un govern millor, encapçalat pel PSC.

          Una Vilanova i la Geltrú amb major protagonisme de la ciutadania, donant impuls a una administració municipal més propera a la ciutadania i més oberta. Iniciant la descentralització municipal, creant nous espais de participació per als veïns als barris i nous mecanismes de participació en què vilanovins i vilanovines puguin esdevenir partícips en la presa de decisions. Un Ajuntament que recuperi el pols del carrer, proper i eficaç en la resposta als neguits i necessitats de la ciutadania.
T’animo a fer teu aquest projecte engrescador, per a un futur millor que tots junts amb la nostra força, la nostra empenta i el nostre compromís, podrem fer realitat.

L’11 d’octubre et demano que em facis confiança, per recuperar la il·lusió per Vilanova i la Geltrú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *