«

»

Mar 21

Juan Luis Ruiz presenta el programa de capitalitat i promoció de la ciutat davant d’una trentena d’empresaris i emprenedors

El candidat socialista a l’alcaldia ha reunit divendres a una trentena d’empresaris i emprenedors de la ciutat, representants de diversos sectors i empreses multinacionals en el decurs del qual ha presentat l’eix del Programa de Govern sobre la capitalitat de la ciutat i promoció. En aquesta trobada, Ruiz ha comptat amb el suport del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Juan Luis Ruiz ha explicat la feina feta aquests anys i la necessitat de cercar un govern que garanteixi l’estabilitat i tingui com a objectiu generar oportunitats econòmiques i generar llocs de treball de qualitat a la ciutat, per això, segons el candidat a l’alcaldia, cal que el govern que lideri el PSC, tingui com a objectius treballar pel dia a dia, però també, marcar objectius a llarg termini en els diversos àmbits al Programa de Govern, que estarà format pels eixos de igualtat i cohesió; transició ecològica, territori i espai públic; govern i obert i transparència i finalment, l’eix que avui s’ha presentat dedicat a la capitalitat i promoció. El candidat socialista ha recordat que mentre que el PSC es proposa avançar en projectes com els que ha desencallat aquest mandat a la ciutat, hi ha grups que han situat a la seva prioritat aturar i paralitzar projectes en l’àmbit de la promoció, l’urbanisme o altres aspectes necessaris per continuar generant oportunitats.

Aquest apartat del programa que s’ha treballat internament i a partir dels diversos Diàlegs x VNG té com a objectiu tornar a situar Vilanova i la Geltrú al mapa, dintre de les ciutats mitjanes de Catalunya i recuperar la capitalitat del Penedès, com a principal ciutat entre Barcelona i Tarragona per a reivindicar les inversions i aspectes que són necessaris per a la ciutat i la comarca, com poden ser la mobilitat, la visió conjunta en matèria de polígons o les inversions necessàries.

Dintre d’aquesta apartat, Ruiz ha destacat la necessitat de continuar treballant en la reindustrialització, el Port, el turisme, els mercats i comerç així com elements com innovació, la universitat i l’àmbit d’empresa. Tots ells claus per a continuar fent una ciutat diversificada econòmicament i generadora d’oportunitats.

Miquel Iceta a la seva intervenció ha reconegut l’aposta del PSC de Vilanova i la Geltrú per generar diàlegs i consensos en la gestió de la ciutat, i ha ressaltat l’experiència i qualitat del grup municipal socialista amb Ruiz al capdavant.

Finalment els empresaris i empresàries han situat la necessitat de no aturar projectes i tenir un Ajuntament aliat en la generació d’oportunitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *