«

»

Gen 17

La Joventut Socialista de Vilanova i la Geltrú escull nova direcció local

Divendres es va celebrar l’assemblea extraordinària de la JSC de Vilanova i la Geltrú, a on es va escollir el nou Primer Secretari local i l’equip que l’acompanyarà en el seu mandat. Marc Marcos serà qui encapçalarà l’organització socialista juvenil a la ciutat, acompanyat de Pau Rodríguez i Sergio Garcia.

El nou Primer Secretari va agrair a tots els militants l’elecció i va encoratjar a treballar plegats a l’agrupació per fer arribar la veu dels i les joves, i fer-ho també participant activament de la vida política i conjuntament amb el PSC, per fer-los arribar aquelles propostes que permetin parlar dels problemes reals de la joventut de Vilanova i la Geltrú. A l’acte va participar-hi el responsable de l’organització a l’Alt Penedès i  el Garraf, Pau Rodríguez, que va anunciar un major desplegament de l’organització i l’entrada de nous joves a les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.

Juan Luis Ruiz, alcaldable socialista de Vilanova i la Geltrú va intervenir a l’assemblea agraint el compromís i felicitant-los per mantenir a Vilanova i la Geltrú la veu dels i les joves socialistes. En aquest sentit, va anunciar que el Programa de Govern per a les eleccions municipals de maig que s’està redactant, comptarà amb un apartat específic de propostes adreçades pels joves, en consonància a les mesures que s’estan impulsant des del govern de Pedro Sánchez, amb punts com el Pla contra l’atur juvenil, per millorar i dignificar l’entrada al mercat laboral i la formació.

Ruiz va dir que cal complementar aquestes accions amb aquelles mesures que des de l’Ajuntament cal fer amb més determinació, com abordar el problema de l’emancipació, l’accés a la cultura o la mobilitat, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *