«

»

Set 24

Pel debat de les idees

La credibilitat dels partits és una de les qüestions que, entre d’altres, he pogut comentar amb força gent durant aquestes darreres setmanes. Hem de reconnectar novament amb la societat, teixint complicitats amb la ciutadania, posant el focus en les persones i compartint els seus neguits. Per això les primàries obertes, on la ciutadania podrà escollir la persona que encapçalarà la candidatura, són un bon instrument per fer-ho i per donar protagonisme a les persones. 
 
És una aposta arriscada, ho se, però ara és el moment de fer un pas més i assumir un nou compromís: que els vilanovins i les vilanovines puguin compartir amb nosaltres aquest camí i participar del nostre projecte per a Vilanova i la Geltrú.  
 
Amb les primàries hem de dignificar i recuperar el debat de les idees, hem de ser alternativa a partir de propostes, no han de servir per parlar de noms sinó de projecte. 
 
Sota aquest capteniment he demanat públicament fer un debat amb l’altra candidatura. Vull parlar de Vilanova i la Geltrú, dels seus reptes, de política i de valors. D’economia i de justícia, de pobresa, de desigualtats i de com combatre-les, dels joves i del futur de la nostra ciutat, de la defensa del nostre model social i de millor democràcia, de cultura i d’urbanisme. De noves reformes necessàries, també a nivell local, perquè la gent torni a creure en la política com instrument al servei de tothom. 
 
Aquestes són algunes de les qüestions que volem plantejar, perquè es tracta de governar Vilanova i la Geltrú des de polítiques d’esquerres, que posin el focus sobre les persones.
 
I per fer això, ens cal mobilitzar a molta gent, perquè tenim per davant 4 anys en que caldrà recuperar el darrer mandat, perdut per la ciutat, i esmerçar totes les energies per explicar el nostre projecte. El cara a cara permet veure els candidats i escoltar-los, però sobretot permetrà que puguem explicar el nostre model de ciutat. Per això, continuo a la vostra disposició per escoltar-vos, perquè ens ajudeu a detectar on hem fallat i com podem millorar per enfortir de nou el socialisme i construir la Vilanova i la Geltrú que volem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *