Qui sóc

Vaig néixer a Vilanova i la Geltrú un 26 de juny de 1975. Visc amb la Mònica des de fa uns anys. He format part de diverses entitats culturals de la ciutat: he estat portant del Drac de Vilanova i membre dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú.

Sóc Enginyer Tècnic en Mecànica i graduat en Economia. He ampliat estudis amb un Màster en Direcció i Organització d’Empreses per la UPC i Màster en Direcció Pública per ESADE.

Actualment treballo com a enginyer de qualitat a la multinacional CIE Automotive. Durant uns anys també he estat professor associat a la UPC en Disseny de Màquines.

Sóc regidor de Vilanova i la Geltrú, amb una àmplia experiència des de 1995, mantenint un ferm compromís en el servei públic i en la proximitat de l’Ajuntament per millorar la ciutat i el benestar de la seva ciutadania. De l’any 1999 al 2011 vaig ocupar responsabilitats de govern en àrees de Formació i Ocupació, Educació i Via Pública i entre 2015 i fins l’abril de 2018, he estat Primer tinent d’Alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació.

L’any 2014 vaig ser escollit candidat a l’alcaldia mitjançant un procés de primàries obertes a la ciutadania, realitzat per primer cop per una força política amb representació municipal a la nostra ciutat.

Encapçalo per segon cop la candidatura del PSC, amb l’únic objectiu que Vilanova i la Geltrú torni a ser la prioritat de l’Ajuntament, per recuperar el lideratge que ha perdut i mantenir i defensar els nostres drets i serveis públics.