«

»

Set 29

Unes reflexions sobre qui sóc i que m’ha portat a presentar-me a les primàries

Desprès d’una llarga reflexió, compartida amb els més propers em vaig plantejar encapçalar la llista del PSC a la ciutat de Vilanova i a Geltrú. Sabia que fer aquest pas volia dir anar a les primàries. Presentar-me a primàries és una responsabilitat i un compromís molt important per mi i pels que em volen acompanyar.  
És un repte que afronto responsablement i amb coratge, però també amb la il·lusió per un futur millor per la ciutat.  
Mirant el passat i recordant tots els moments històrics del PSC a la ciutat i a l’ajuntament. Analitzant el passat i fent autocrítica. Per a millorar i recuperar la força que hem tingut.  
Ha estat una reflexió que m’ha posat en una cruïlla. He decidit presentar-me a les primàries i vull compartir amb tots vosaltres les meves reflexions en aquests dies de campanya.  
Vivim moments difícils i plens de complexitat per als socialistes, per a la ciutat, per al país. Especialment moments difícils per a la gent. M’ha semblat que ara toca quedar-se i fer compromís amb el projecte del PSC a Vilanova i la Geltrú. És el moment de donar el tomb al govern de la ciutat. Cal fermesa, energia i compromís. Per això he fet aquest pas. Des de la voluntat d’un compromís ferm amb el projecte catalanista d’esquerres.  
El llegat dels socialistes a Vilanova i la Geltrú és molt gran. La petjada de tots els alcaldes i regidors/es és present a la ciutat, així com, el nostre tarannà. Em reconec en tot allò que s’ha esdevingut a Vilanova i la Geltrú i que ha liderat el PSC. En sóc hereu i, en bona mesura, hi he participat. Faig un reconeixement al PSC i vull continuar treballant pel PSC i la ciutat. Des del PSC he fet política local, de carrer i de proximitat. Això em fa sentir fort per a marcar rutes clares i fermes per un nou PSC al capdavant de l’Ajuntament. Ara, en aquests moments difícils i diferents, vull continuar treballant, per Vilanova i la Geltrú, en moments diferents cal cercar solucions diferents.  
Fa molts anys que tinc implicació social i política a Vilanova i la Geltrú. Mai he deixat de treballar i de tenir-hi implicació. Això fa que conegui la ciutat i conegui cada un dels problemes que s’han d’abordar en el futur. He participat activament en la vida cultural, sindical, social i esportiva de Vilanova i la Geltrú . A Vilanova i la Geltrú hi visc, la serveixo, hi participo, i vull continuar-ho fent.  
M’identifico amb les persones que busquen consens i que tenen capacitat de diàleg. De sempre he mirat d’abordar els temes, les necessitats, els serveis i les solucions amb una eina bàsica: el diàleg i la paraula. I l’esperit crític per mirar d’aconseguir el millor per a tots. Una manera de fer política que crec que ha estat positiva en el meu pas a l’ajuntament i a l’oposició i vull continuar treballant en aquest sentit.  
Des de l’ajuntament i especialment des de les regidories d’Educació i Formació o Serveis Viaris he defensat els serveis públics i la seva qualitat al servei de la gent. Al servei de Vilanova i la Geltrú.  
I és Vilanova i la Geltrú la que em mou a fer aquest pas. Des de l’autocrítica, reconeixent encerts i errors del passat, i sense cap mena de retrets i confrontacions estèrils, ara cal una nova embranzida al PSC de Vilanova i la Geltrú. Una embranzida de futur i forta. Ara cal fermesa, amb coneixement de la situació i de les necessitats de la ciutadania. I amb la porta oberta a tothom. Recuperant la confiança dels i les socialistes i de la ciutadania. Aquesta energia i lideratge ha d’ésser de tots i jo la tinc. Vull ser alcalde i em sento amb forces de guanyar-li aquest lloc a CIU. 
Som més que pensen com jo. El que escric i el que faig aquestes darreres setmanes està molt meditat. I no estic sol. M’acompanyen persones que defensen, per sobre de tot, els valors de l’esquerra. M’acompanya un projecte que vull explicar i compartir al llarg d’aquests dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *